Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
ALMATERM SRL
Bacau
  • Bacau
  • Buzau
  • Constanta
  • Prahova
  • Tulcea

ALMATERM SRL

www.almaterm.ro

Almaterm! Fa-ti casa o opera de arta!

ALMATERM Constanta, firma cu capital exclusiv privat, este producator de ferestre si usi din profil P.V.C. Salamander, din anul 2001.

Obiectivul firmei este fabricarea unei game de ferestre si usi de talie europeana, luand in considerare si anticipand cerintele si asteptarile pietei referitoare la furnizarea si mentinerea constanta a calitatii produselor.

Motto-ul firmei „Fa-ti casa opera de arta!” defineste cel mai bine produsul ALMATERM: o fereastra fabricata astfel incat sa aiba indeplinite urmatoarele caracteristici: cea mai buna izolare termica si fonica, cea mai buna siguranta impotriva efractiei si nu in ultimul rand, cel mai placut design.

In momentul de fata, reteaua proprie de vanzari acopera 40% din suprafata Romaniei, respectiv zona  Dobrogei, Moldovei si partea de sud a Transilvaniei, avand ca target extinderea la nivel national. Firma este interesata si de piata europeana, pana in acest moment avand lucrari in Italia si Franta.

ALMATERM prelucreaza profil SALAMANDER, extrudat exclusiv in Germania si pe care firma il importa direct de la partenerul sau de afaceri, SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE GmbH. Ca materii prime, armatura este livrata de VOESTALPINE PROFILFORM S.R.O.- Cehia, iar feroneria de catre Mayer & CO Beschläge GmbH- Austria, vitrajul izolant fiind fabricat de S.C. ALMAGLASS S.R.L. Constanta, firma specializata in prelucrarea sticlei si care face parte din grupul de firme ALMA.

Calitatea ferestrelor si usilor ALMATERM  este atestata de catre Regia Autonoma Nonprofit pentru Inovatii si Controlul Calitatii in Constructii- EMI Ungaria, prin acordarea certificarilor acestor produse.

Reduceri Oferite

5% discount suplimentar

Promotie
Bacau, Buzau, Constanta, Focsani, Ploiesti si alte 2 orase

Cu tamplaria noastra casa ta devine opera de arta

Alti Parteneri