Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
ANNABELLA
Valcea
  • Valcea

SUPERMARKET ANNABELLA

www.annabella.ro

Magazinele Annabella sunt special concepute pentru retalul modern. Annabella a dedicat segmentului alimentar, o proportie de 90% din spatiul sau, restul fiind ocupat de produse non alimentare. Indiferent care este departamentul spre care va indreptati avem o sortimentatie bogata, care sta sub garantia calitatii si a prospetimii.

Avem in permanenta cel mai bogat sortiment de legume si fructe de pe piata.

Cu un partener puternic, Raureni, magazinele Annabella pot spune ca au o varietate impresionanta de conserve din legume si fructe. Gemul, compotul, dulceata, dar si muraturile de toate felurile au gustul perfect , dat de retetele traditionale pastrate cu sfintenie.

La departamentul de mezeluri si carne proaspata din Annabella, intotdeauna va intampina o gama diversificata la o calitate garantata.

Nelipsite din camara oricarei gospodine, produsele de baza au un loc special destinat in magazinele Annabella.

Alimentatia sanatoasa are un loc aparte in viata noastra! De aceea am creat pentru dumneavoastra un departament special, dedicat produselor bio si dietetice.

La Annabella va asteapta o sectiune special dedicata vinului. Aici puteti alege asemenea unui somelier, dintr-o gama bogata de vinuri, pe cel potrivit ocaziei si gusturilor dumneavoastra.

Proaspat scoasa din cuptor, painea si produsele din paine au la Annabella un loc aparte.

Momentul dulce al zilei este garantat la Annabella. Ciocolata, biscuiti, bomboane si multe altele, te asteapta sa alegi si sa savurezi un moment de bucurie.

Alimentatia sanatoasa are un loc aparte in viata noastra! De aceea am creat pentru dumneavoastra un departament special, dedicat produselor bio si dietetice.

La Annabella gasiti singurul raion special destinat pestelui si fructelor de mare proaspete din judetul Valcea! Pentru o cina festiva sau o masa in familie puteti alege vongole, midii, creveti, caracatita, salau, dorada somon si nu numai.

 

Reduceri Oferite

2% reducere

Reducere generala
Balcesti, Calimanesti, Dragasani, Gusoieni, Horezu si alte 41 orase

Supermarket-ul tau cu produse proaspete

Alti Parteneri