Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
ZANFIR SNC
Bacau
  • Bacau

SUPERMARKET ZANFIR

www.zanfir.ro

Firma Zanfir SNC Focsani a luat fiinta in anul 1991, avand ca obiect de activitate comertul cu ridicata a carnii si mezelurilor. Activitatea societatii pana in anul 1998 a fost marcata de evolutii constante, iar dupa aceasta perioada, salturile au fost rapide, cu efect imediat in cifra de afaceri.

Inca de la inceput, intreaga activitate de management a fost orientata spre cresterea gradului de satisfactie a clientilor, in conditiile comercializarii de produse de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.

Calitatea si prospetimea marfurilor este supravegheata in permanenta inca de la receptionare, iar pentru produsele proaspete este asigurat un mediu optim de depozitare si pastrare.

Comercializam aproximativ 20.000 de produse, marci de prestigiu, atat de la producatori interni cat și internaționali, care sunt prezentate clienților corespunzator, pe categorii și grupe, și sunt achiziționate in sortimente diversificate. Supraveghem permanent calitatea produselor proaspete prin tehnologii frigorifice moderne și garantam prospețimea produselor perisabile (implementare GMP). 

Inca de la inceput, Supermarket Zanfir s-a dorit a fi magazinul pentru intreaga familie. Aceasta se dovedește zilnic prin varietatea de produse comercializate si prin atentia acordata clientilor. De-a lungul anilor Supermarket Zanfir a devenit popular cumparatorilor ca fiind magazinul “asa cum iti doresti”, “pentru tine si familia ta”, mesaje evidentiate in toate actiunile intreprinse si in campaniile promotionale organizate cu diferite ocazii.

Supermarket Zanfir, “asa cum iti doresti” este marca inregistrata din anul 2010 si se comporta ca un brand propriu in plina ascensiune, pentru care importanta este mentinerea popularitatii  si imbunatatirea legaturii cu consumatorul.

Cu siguranta ca succesul unei marci tine in primul rand de popularitatea sa. In acest sens, una dintre preocuparile noastre au fost campaniile promotionale si de publicitate, derulate cu diferite ocazii, care au urmarit tocmai apropierea de cumparatori.

Printr-o atmosfera agreabila creata in magazine, organizandu-ne dupa un orar care sa permita și celor mai ocupați clienți sa-și poata face cumparaturile, 7 zile din 7 ale saptamanii, asigurand ritmicitate și fluidizarea activitatii de aprovizionare-desfacere, permitand diverse metode de plata (cu numerar, tichete de masa, card precum și cu instrumente bancare-CEC și OP), dorim sa satisfacem cat mai bine și eficient cerintele cumparatorilor noștri. 

Reduceri Oferite

2.5% reducere

Reducere generala
Adjud, DARMANESTI, Focsani, PANCIU, Targu Ocna si alte 3 orase

Produse de calitate la pret de producator

Alti Parteneri