Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
FARMACIA ARDEALUL SRL
Neamt
  • Neamt

FARMACIA ARDEALUL

www.farmaciaardealul.ro

Prima farmacie Ardealul s-a deschis in Piatra-Neamt in luna aprilie a anului 1993. Timpul scurs de atunci si mai ales performantele companiei, astazi lider al pietei farmaceutice nemtene, ajunsa la 6 farmacii si o echipa de 75 de buni colegi, ne permit acum sa vorbim despre aproape 20 de ani de experienta farmaceutica, de traditie.

Principala noastra preocupare este calitatea serviciilor farmaceutice oferite si, tocmai de aceea, am lucrat si muncim in continuare pentru ca Farmaciile Ardealul sa fie cu mult mai mult decat niste simple puncte unde se vand medicamente, lipsite de personalitate si de utilitate publica.

Consideram ca o consiliere de specialitate de buna calitate, un sfat bine dat sunt de o importanta primordiala si, in acest sens, am impletit o selectie riguroasa la angajare cu o pregatire profesionala continua a membrilor echipei.

Ne-a preocupat mereu ideea de a fi bine aprovizionati si suntem intotdeauna deschisi in a pune la dispozitia pacientilor si clientilor nostri ceea ce isi doresc, cele peste 12000 de produse prezente in farmaciile noastre fiind o buna dovada in acest sens.

O chestiune importanta care merita sa fie adusa in discutie este cea a preturilor. Am fost si ramanem promotorii ideii ca serviciile farmaceutice de cea mai buna calitate trebuie impletite cu  preturi mici, adaptate veniturilor  de multe ori nu foarte mari ale celor care ne trec pragul. Incercam si reusim, cred eu, in acest fel sa facem accesibile produsele si serviciile farmaceutice de calitate unui numar cat mai mare de pacienti.

Considerata de multi o activitate neprofitabila si abandonata, activitatea de laborator este in centrul atentiei noastre caci, la drept vorbind, nu se poate numi cu adevarat farmacie acea unitate unde doar se vand medicamente, nu se si prepara.

Tinand de insasi traditia profesiei de farmacist, activitatea de laborator pune la dispozitia pacientilor formule perfect adaptate nevoilor lor, formule care nu sunt disponibile sau nu se pot prepara industrial. Zilnic zeci de preparate magistrale si oficinale pleaca din Laboratoarele Farmaciilor Ardealul spre pacientii care au nevoie de ele.

Din experienta farmaceutica indelungata si din dorinta de a pune la dispozitia oamenilor produse deosebite, de foarte buna calitate a aparut gama SANODERM de produse proprii disponibila acum si in magazinul virtual. In aceasta gama de produse cosmetice, destinata  atat adultilor dar si copiilor, am investit intreaga noastra experienta prin formulele adunate si cizelate de-a lungul timpului dar si imaginatia noastra caci, de la preparare si pana la designul ambalajului, intreaga munca de creatie ne apartine.

Desfasuram in farmaciile noastre si activitati de profilaxie, cel mai recent exemplu fiind activitatea de prevenire a osteoporozei, afectiune cu mare raspandire si implicatii majore asupra starii de sanatate si a calitatii vietii. In acest program, aflat deja la o a doua “editie” si-au testat in mod gratuit densitatea osoasa peste 3500 de oameni fiind depistate sute de cazuri de osteopenie si osteoporoza care au fost indreptate spre medic.

Poate si pentru ca suntem un colectiv tanar, cu o varsta medie de aproximativ 35 de ani, ne place sa imbinam traditia cu ceea ce e nou si modern iar lansarea site-ului www.farmaciaardealul.ro este, cred, o buna  dovada in acest sens. 

Reduceri Oferite

8% reducere

Reducere generala
GARCINA, Piatra Neamt si alte 4 orase

Farmacia care raspunde nevoilor tale

Alti Parteneri