Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
EVOLINE IMPEX
Bucuresti
  • Bucuresti
  • Cluj
  • Constanta
  • Iasi

BATA

http://www.pantofibata.ro/

Fondata in 1894 in Zlin – Cehia de catre Thomas Bata a carui familie avea o traditie in producerea artizanala a incaltamintei. Astazi Bata a ajuns cel mai mare brand de incaltaminte din lume, prezent in peste 70 de tari cu peste 6000 de magazine monobrand, fabrici in 27 de tari si vanzari de peste 365 milioane de perechi de incaltaminte vandute annual. Sediul companiei este la Lausanne in Elvetia iar partea de creatie si administrativa este in Padova – Italia.

Dealungul timpului Bata s-a impus ca un producator de incaltaminte eleganta, de calitate, cu un raport calitate-pret optim pentru un client pretentios dar care doreste sa-si arate statutul prin apartenenta la nototietate unui brand international. Dar punctul forte al incaltamintei Bata este calapodul deosebit de comod care caracterizeaza pantofi, sandalele sau cizmele produse de Bata .

Departamentul de design din Italia transpune cele mai noi tendinte ale brandurilor de lux in produse comode si accesibile clientilor din targetul brandului Bata. Cumparand o pereche de pantofi, sandale sau cizme Bata, vei observa imediat calitatea materialului folosit, un design modern si in tendintele modei dar fara a compromite principala caracteristica pe care orice consumator modern o cauta cand achizitioneaza o pereche de incaltaminte - comoditatea ! Bata a mers chiar mai departe elaborand chiar o linie de produse Bata Flexible special creata pentru a odihnii piciorul in timpul purtarii.

Gama completa de produse nu se reduce doar la incaltaminte ea este completata cu genti , geci , curele , si produse de intretinere pentru piele si piele intoarsa . 

Reduceri Oferite

10% reducere

Reducere generala
Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Sector 1, Sector 3 si alte 6 orase

Stilul si eleganta definite printr-u singur cuvant: BATA

Alti Parteneri