Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
Perfect Bike
Bucuresti
  • Bucuresti

PERFECT BIKE

www.perfectbike.ro

De ce sa alegi produsele PerfectBike

De ce sa aleg Winora, Staiger sau Haibike?

Este foarte simplu. Cele trei branduri fac parte din grupul Winora-Staiger iar mai jos va expunem patru motive foarte simple de ce sa aveti incredere in produsele noastre:

·         Winora-Staiger inseamna inovatie, calitate, 100 de ani de experienta in domeniu, echilibru perfect intre componentele ce alcatuiesc bicicletele, eleganta si nu in ultimul rand un excelent raport calitate-pret. Toate acestea sunt sustinute de numeroasele premii primite la targurile internationale de profil (iF product design award, Eurobike award, etc.)

·         In al doilea rand inseamna apartenenta inca din 2001 de Accell Group N.V., leader in Europa pe piata bicicletelor, accesoriilor si pieselor de bicicleta de clasa medie si premium, alaturi de alte branduri recunoscute international si cu o lunga istorie in domeniu: Batavus, Bremshey, Ghost, Hercules, Koga-Miyata, Lapierre, Loekie, Redline, Sparta, Tunturi si XLC

·        In al treilea rand Winora-Staiger inseamna peste 300 de modele de biciclete, de la bicicletele de copii pana la cele electrice si o prezenta in 14 tari din Europa si Asia

      De ce sa aleg PUKY?

     Puky este un brand 100% "Fabricat in Germania" distingandu-se prin:

·         Calitate: Puky are o experienta de peste 60 de ani in productia de vehicule pentru copii, primele articole iesind din fabrica in 1949. Puky aplica ultimele tehnologii asistate de computer in fabricarea produselor sale. Calitatea este garantata atat de centrul propriu de control cat si de institutii independente.

·         Siguranta: Puky este un pionier in domeniu. Fiecare vehicul indeplineste normele de siguranta atat interne cat si cele ale institutiilor independente. Puky produce vehicule pentru copii care nu sunt numai distractive dar ofera si siguranta si securitate, utilizand elemente cum ar fi: cadru ergonomic, mansoane anti lovituri, clopotel/claxon, lumini, etc. Deasemenea, nicio componenta nu este toxica.

·         Mobilitate si design: Puky se concentreaza de peste 60 de ani in dezvoltarea unor vehicule adecvate copiilor si de aceea produsele sunt adaptate anatomiei copiilor punandu-se accent pe fiecare detaliu.

·         Durata lunga de viata: Toate produsele Puky au o durata medie de viata de minim 10 ani

          Piesele si accesoriile furnizate de Perfectbike

·         Ne propunem sa furnizam piese si accesorii de nivel mediu si premium la preturi cat mai accesibile din dorinta de a avea clienti multumiti. Toate piesele si accesoriile sunt importate din Germania, majoritatea fiind brand-uri foarte cunoscute: Sigma, Cratoni, Alpina, SKS din Germania, Zefal - Franta, Selle Royal, Selle SMP - Italia tocmai pentru a aduce o dovada in plus ca ne dorim sa furnizam cele mai bune produse si servicii.

 

Reduceri Oferite

3% reducere

Reducere generala
Sector 4

Intra in lumea ciclismului

Alti Parteneri