Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
FAMOUS ROSES
Bucuresti
  • Bucuresti

FAMOUS ROSES

www.famousroses.eu

Bine ati venit la FamousRoses.eu!

Aici, la FamousRoses.eu, gasiti unii dintre cei mai populari si celebri trandafiri din lume impreuna cu Garantia Satisfactiei 100%. Ii puteti colectiona pentru gradina proprie sau ii puteti face un cadou frumos si neasteptat celor dragi.

In fiecare an noi Descoperim, Evaluam si Aducem trandafiri de gradina vigurosi de calitate premium de la producatori de incredere si apreciati de gradinarii din intreaga lume. Selectam soiuri renumite care sunt cunoscute si premiate pentru parfumul si frumusetea incredibila, culorile uimitoare si inflorirea repetata. Astfel reusim sa oferim pasionatilor de trandafiri din Romania si Europa o gama completa de trandafiri de calitate premium.

Fiecare dintre trandafirii nostri are povestea lui, o poveste care il defineste si il face cu atat mai special. Sunt superbi, romantici si sofisticati.

In tot ceea ce am facut, facem si vom face primeza calitatea exceptionala - aceasta este esenta ofertei noastre. Noi, cei de la FamousRoses.eu, suntem convinsi ca etica si lucrul bine facut sunt vitale pentru succesul companiei; drept urmare, respectam aceste principii cu strictete.

Reduceri Oferite

14% reducere pentru buchete de flori si aranjamente florale

Reducere generala
online

Invata limbajul florilor si vorbeste despre orice

14% reducere

Reducere generala
Sector 5

Vrei o gradina de vis? Avem trandafiri celebri!

Alti Parteneri