Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
ASOCIATIA CULTURAL SPORTIVA AIKI RO DAC
Bucuresti
  • Bucuresti

CLUBUL SPORTIV AIKI RO DAC

www.aikirodac.ro

Clubul Aiki Ro Dac, infiintat in octombrie 2005, este afiliat la Federatia Romana de Aikido Modern avand o implicare puternica si in activitatea altor federatii prin participarea activa la stagiile organizate de catre acestea.

De la bun inceput antrenamentele din cadrul Clubului au fost structurate pe doua categorii: copii si adulti.

Aikido este singura arta martiala bazata in intregime pe autoaparare, atacul si competitia fiind excluse, insasi denumirea,calea pacii si armoniei, prevede un caracter pasnic,echilibrat si ordonat.

Ce ne face deosebiti fata de alte arte martiale este faptul ca nu exista atac ci doar autoaparare.

Procedeele in sine sunt menite sa imobilizeze agresorul fara insa a il agresa. Violenta este absolut interzisa, procedeele in sine sunt menite sa il apere pe agresor de propria sa violenta si  de a il aduce pe calea pacii si armoniei intr-un mod  pasnic.

In momentul in care elevii aprofundeaza o etapa de procedee se organizeaza examene de centura, mod in care se diferentiaza nivelul de pregatire si vechime dintre practicanti.

Clubul organizeaza cantonamente cu copii atat la mare cat si la munte, iar cu adultii mini stagii de weekend atat la mare cat si la munte.

De doua ori pe an se organizeaza doar pentru copii festivaluri de Aikido unde mai bine de 700 de copii din cadrul federatiei prezinta procedee si tehnici de Aikido.

Pentru a ne cunoaste mai bine va invitam sa accesati site-ul nostru unde puteti gasi informatii suplimentare, poze de la antrenamente si din cantonamente: www.aikirodac.ro

 

Reduceri Oferite

10% reducere

Reducere generala
Sector 6

Aikido sau arta de a-ti ascuti sufletul

Alti Parteneri