Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
VACATIORAMA.RO

VACATIORAMA

www.vacatiorama.ro

Vacatiorama s-a infiintat in momentul in care noi, un grup de prieteni, dorind sa mergem in vacanta, nu am gasit o agentie de turism care sa ne ofere posibilitatea de a ne crea singuri pachetul de servicii turistice asa cum doream noi: cazare ( ieftina ), schipass, monitor de schi si mancare, dar sa incadram intr-un buget prestabilit.

In anul 2011 ne-am gandit cum am putea oferi tuturor ceea ce noi ne doream asa de mult: servicii turistice de calitate dar ieftine in acelasi timp.

Asa a luat nastere conceptul Vacatiorama, agentia de turism care este aproape de tine prin www.vacatiorama.com (disponibil in mai multe limbi) dar si prin partenerii sai din toata Europa.

Avantajele turistilor

·         Preturi mici
Noi incercam intotdeauna sa obtinem cele mai bune preturi pentru turistii nostri. Rezervand pachete turistice prin Vacatiorama veti avea certitudinea ca ati obtinut cele mai bune preturi.

·         Configurarea pachetelor turistice
In viziunea noastra, vacanta turistilor nostrii trebuie sa fie perfecta.
In functie de bugetul si dorintele voastre, puteti completa serviciile de cazare cu alte servicii cum ar fi, inchirieri de echipament sportiv, mancare, skipass, inchiriere ghid turistic, si multe altele.

·         Client Service in mai multe limbi
In cazul in care doriti sa efectuati o rezervare telefonica sau aveti intrebari, sugestii sau probleme, un consultant Vacatiorama poate sa va asiste in orice moment. Pentru ca dorim sa fim si mai aproape de dumneavoastra suportul telefonic este oferit in mai multe limbi.

·         Rezervari instant
Rezervarile lansate vor fi procesate in cel mult 1 ora de la lansarea lor, astfel veti avea siguranta ca proprietatea rezervata va fi disponibila in perioada dorita.

Reduceri Oferite

2% reducere la bilete de avion

Reducere generala
Baia Mare

Imbarca-te in avionul cu destinatia vacanta!

3% reducere

Reducere generala
Baia Mare

Construieste-ti vacanta perfecta: HOTELURI, PENSIUNI, CABANE, CASE DE VACANTA, APARTAMENTE

Alti Parteneri