Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X
OPTICAL NETWORK
Braila
  • Braila
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Cluj
  • Galati
  • Iasi
  • Prahova

OPTI BLU

www.optiblu.ro

OPTIblu- companie

Conceptul OPTIblu a luat nastere in toamna anului 2004. Pe parcursul unui singur an, OPTIblu se transformase dintr-o extensie a marcii Sensiblu, intr-o retea de magazine cu o strategie de marketing proprie, adaptata la cererile unei piete distincte, din ce in ce mai complexe. Extinderea retelei a continuat si s-a accelerat in urmatorii ani, astfel ca in prezent numarul magazinelor a ajuns la 15 Bucuresti si 10 nationale.

Personalul magazinelor OPTIblu reprezentat de opticieni, optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari beneficiaza de instruiri periodice de specialitate, formand o echipa competenta care va poate ajuta sa luati cea mai potrivita decizie pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra.

OPTIblu-varietate de branduri si preturi

In reteaua OPTIblu gasiti o gama completa de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.Preturile sunt competitive si variate. In magazinele noastre veti gasi rame pentru ochelari de vedere pornind de la 1 leu si ochelari de soare pornind de la 79 lei.

In reteaua OPTIblu gasiti o gama completa de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.

OPTIblu este unic importator a marcilor consacrate precum: Fendi, Celine, Gucci, Dior, Carrera, Pierre Cardin, OXYDO, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hugo Boss, Max&Co., MaxMara ,Polaroid, Hello Kitty, Titeuf, Tom Ford, Roberto Cavalli, Montblanc, Owlet, Owlet Plus, Polar, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Click Vision, Thema, Montini, Life, Mainhattan, Iceberg, John Richmond, Moschino, Sisley, United Colours of Benetton, Missoni si Try.    

Reduceri Oferite

15% reducere la ochelari

Reducere generala
Brasov, CHISCANI, Cluj Napoca, Galati, Iasi si alte 19 orase

Avem grija de ochii tai!

Alti Parteneri