Detii deja un card?

Care sunt datele de logare?

Datele de logare prestabilite de sistem sunt:

Username-ul este reprezentat de CNP-Codul Numeric personal si se regaseste pe buletinul dvs de identitate.
Parola setata automat de sistem este reprezentata de codul de cifre de pe cardul dvs, fara ultima cifra (cifra de control)

Ce va ofera contul dvs online?

- Acces la coduri promotionale de reduceri online
- Posibilitatea de a va actualiza datele personale

Doriti un card de reduceri si un cont online?

Cititi informatiile din sectiunea Vreau card.

X

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul www.chequeplus.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

 

1. Generalitati

1.1. Termenii si conditiile din acest site sunt valabile exclusiv pentru consumatori, adica acele persoane fizice care utilizeaza serviciile noastre fara ca acest lucru sa poata fi atribuit activitatii lor comerciale sau profesionale.

1.2. Pe pagina de web www.chequeplus.ro a Cheque Plus SRL se ofera informatii cu privire la posibilitatile detinatoirlor cardurilor Cheque+ de a accesa diferite beneficii la produse si servicii oferite de partenerii CHEQUE PLUS SRL– institutii si organisme publice sau private.

CHEQUE PLUS SRL insasi nu datoreaza prestarea Serviciilor sau livrarea produselor mentionate sub forma prezentata pe site, ci garanteaza numai faptul ca informatia prezentata este reala, conform stipularilor realizate in scris in contractile incheiate cu partile.

Partenerii au astfel obligatia contractuala fata de CHEQUE PLUS SRL de a respecta intocmai dreptul posesorilor de carduri  Cheque+ de a accesa oferta prezentata pe site, sub aceeasi forma.

1.3. Partenerii mentionati au posibilitatea de a emite vouchere valorice spre a fi utilizate de catre posesorii cardurilor Cheque+. Voucherele sunt directionate fie spre o prestatie concreta (Voucher pentru eveniment), fie un produs concret (Voucher pentru produse), fie o anumita valoare a unui serviciu respectiv unui produs (Voucher cu valoare).

1.4. Pentru serviciile oferite de CHEQUE PLUS SRL sunt valabile exclusiv Conditiile de Utilizare de mai jos.

2. Operatorul chequeplus.ro

CHEQUE PLUS SRL, denumita in cele ce urmeaza CHEQUE+ in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.chequeplus.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

3. Acceptul utilizatorului

Accesul/vizitarea si utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Acest lucru presupune ca acceptati, fara limitari sau calificări, aceste conditii si luati la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi CHEQUE+  sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

4. CONDIŢII DE UTILIZARE . GARANTII.

Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la chequeplus.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, CHEQUE+  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Autorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

5. Drepturi de autor

CHEQUE+ este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea CHEQUE+.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre CHEQUE+ si/sau partenerilor de reduceri in programul CHEQUE+. CHEQUE+  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor/serviciilor in forma furnizata de parteneri si prezenta in site.

Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către CHEQUE+ şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.

Marcile chequeplus.ro, CHEQUE+  sunt marci inregistrate si sunt detinute de catre CHEQUE+. Domeniul chequeplus.ro este detinut de catre chequeplus.ro. Utilizarea acestor marci, a domeniului sau a numelui chequeplus.ro sau CHEQUE+  in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a CHEQUE+  este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre CHEQUE+  , conform cu cele de mai sus.

6. LEGATURI (LINKURI) CATRE ALTE SITURI

Autorul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le accesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Autor si ca Autorul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest site apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.

 

7. Securitate

 Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat CHEQUE+  pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

8. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:

-          sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;

-        sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

-          sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;

-          sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

-          sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

-          sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre CHEQUE+  , inregistrata la ANSPDCP;

- datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;

- sa primiti din partea CHEQUE+  diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006

9. COMUNICARI

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale CHEQUE+  sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. CHEQUE+  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

10. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site. CHEQUE+  respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor Website-ului. CHEQUE+  este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal. CHEQUE+  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informaţii şi servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate.

11. LEGISLATIE

Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CHEQUE+  . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul CHEQUE+  .